Het coronavirus


Vraag & antwoord m.b.t. het coronavirus / Covid-19


Wij begrijpen dat je vragen hebt omtrent het Covid-19/coronavirus en de horeca. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de aangescherpte maatregelen van de Rijksoverheid om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Wij vragen onze leveranciers en gasten ook deze richtlijnen op te volgen.

De belangrijkste regels op een rij:

  • Er zijn vaste zitplaatsen en verplichte reserveringen. Reserveren mag voor maximaal 4 personen. Uitgezonderd van dit maximum per reservering zijn kinderen tot en met 12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden. Wij reserveren aan de deur, online en telefonisch.
  • Aan een tafel mogen maximaal 4 personen zitten, op 1,5 meter afstand. Uitgezonderd van dit maximum per tafel zijn kinderen tot en met 12 jaar en personen uit hetzelfde huishouden.
  • Er is verplichte verificatie van gezondheid van de bezoeker door personeel. En het personeel is verplicht om te vragen aan bezoeker om contactgegevens beschikbaar te stellen ten behoeve van eventueel bron- en contactonderzoek.
  • Er is geen zelfbediening mogelijk.
  • De basisregels blijven gelden, zoals 1,5 meter afstand. 

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken.