Borrels & Feestjes


Van personeelsfeest tot verjaardagsborrel


Ben je op zoek naar een locatie voor een gezellige verjaardagsborrel of een personeelsfeest? Alle zorgen uit handen geven en zelf ook een fijne avond hebben? Geen probleem, wij zorgen ervoor!

TIJD VOOR EEN BORREL IN UTRECHT!


Zelf een feestje, afstudeer -of promotieborrel geven? Afscheidsreceptie van een collega of verjaardagsdiner? Kom naar PK bar & kitchen in Utrecht! Onze 1e verdieping is een ideale borrel locatie, we kunnen mooie half afgesloten hoeken creëren voor een ietwat besloten receptie, diner met collega’s of borrel. Ook zaalverhuur behoort tot de mogelijkheden. Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken er iets moois van!

 

PROOST!

Bij ons kun je borrelen met de heerlijkste drankjes. Zomerse cocktails, 6 verschillende gin tonics, maar natuurlijk ook mooie wijnen en de nodige speciaalbieren. Proost bij ons en laat je verrassen.

 

LEKKER SNACKEN

Bij een borrel horen natuurlijk ook bites en daar kunnen wij uiteraard voor zorgen. Wij hebben bites die passen bij iedere gelegenheid. De alom bekende bitterballen, olijven, Spaanse ham en complete snackplateaus met voor ieder wat wils. Geef ons je wensen aan en wij zorgen ervoor!

 

LAAT HET ONS WETEN!

Vragen of wil je eens een vrijblijvend gesprek om je gedachten door te nemen voor de borrel? Stuur een email naar info@pkutrecht.nl of bel met +31302311126.

Reserveren doet u hier.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken.