Welkom bij PK Utrecht!

Dé hotspot langs de Oudegracht in Utrecht! Kom gezellig langs voor een lunch, borrel of heerlijk diner! Zeker zijn van je plekje? Reserveer dan direct!

PK Bar & Kitchen Utrecht

Langs de Oudegracht opende augustus 2016 PK Bar & Kitchen Utrecht. Dit restaurant & grand café is nog net wat groter en stadser dan het zusje in Bilthoven. Met twee verdiepingen is er ruimte en keuze genoeg voor een cappuccino, lunch, diner of borrel. PK Utrecht, het grand café van NU!

Ideaal voor groepen

PK Bar & Kitchen is een ideale locatie voor groepen. Of het nu gaat om een groepsdiner of een groot feest, wij kunnen een compleet arrangement voor je samenstellen met hapjes en drankjes. Of je nu komt lunchen, dineren of borrelen: je kunt altijd rekenen op pure & verse ingrediënten. Bij ons geen ingewikkelde recepturen, maar wat we doen, doen we goed. Daar kun je op rekenen!

PK Bar & Kitchen Utrecht

Is een heerlijke plek om te vertoeven op diverse momenten; een biertje met vrienden, business lunch, espresso met cheesecake tijdens het shoppen of een avondje diner voor 2.

 

Elke dinsdag ‘PK Utrecht Taco Tuesday!’Contact & Openingstijden


OPENINGSTIJDEN

BAR/RESTAURANT
MA vanaf 11.00 uur
DIN-ZAT vanaf 10.00 uur           
ZON vanaf 11.00 uur

PK – BAR & KITCHEN

Oudegracht 101-103
3511 AE Utrecht

+31302311126
info@pkutrecht.nl

LET OP! Bij PK Utrecht kun je uitsluitend betalen met PIN of creditcard. 

VOLG ONS
Volg PK op FacebookVolg PK op Instagram

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken.