WELKOM BIJ PK UTRECHT!

Dé hotspot langs de Oudegracht in Utrecht! Kom gezellig langs voor een lunch, borrel of heerlijk diner! Zeker zijn van je plekje? Reserveer dan direct!

RESERVEER DIRECT

VERGADEREN IN UTRECHT

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in Utrecht centrum om rustig te kunnen vergaderen of presentaties te geven? Wij hebben een prachtige vergaderruimte op de tweede verdieping beschikbaar. Heerlijk rustig vergaderen, met de mogelijkheid tot een heerlijke lunch of diner aan de vergadertafel.

Voor meer informatie voor het reserveren van deze ruimte, kunt u contact opnemen met PK Utrecht via 030 – 231 11 26.

LEES MEER

PK BAR & KITCHEN UTRECHT

Langs de Oudegracht opende eind augustus PK Bar & Kitchen Utrecht. Dit restaurant & grand café is nog net wat groter en stadser dan het zusje in Bilthoven. Met drie verdiepingen is er keuze genoeg voor een cappuccino, lunch, vergaderruimte, diner of borrel. PK Utrecht, het nieuwe grand café van NU!

RESERVEER DIRECT

PK is 7 dagen per week geopend

Ons restaurant en grand café is gevestigd in het voormalige pand van King Arthur, midden in het bruisende centrum van Utrecht! Je kunt bij ons 7 dagen per week terecht voor een heerlijke lunch, een diner of een borrel. Maar vergeet ook niet om je kinderen mee te nemen, we hebben een speciale menukaart waaruit ze een keuze kunnen maken en een kinderkamer!

BAR/RESTAURANT: ZON-MA vanaf 11.00 uur | DIN-VRIJ vanaf 10.00 uur | ZAT vanaf 10.00 uur

KEUKEN: ZON-DON tot 21.30 uur | VRIJ-ZAT tot 22.30 uur

RESERVEER DIRECT

Ideaal voor groepen

PK Bar & Kitchen is een ideale locatie voor groepen. Of het nu gaat om een groepsdiner of een groot feest, wij kunnen een compleet arrangement voor je samenstellen met hapjes en drankjes. Of je nu komt lunchen, dineren of borrelen: je kunt altijd rekenen op pure & verse ingrediënten. Bij ons geen ingewikkelde recepturen, maar wat we doen, doen we goed. Daar kun je op rekenen!

RESERVEER DIRECT

PK – BAR & KITCHEN UTRECHT IS EEN HEERLIJKE PLEK OM TE VERTOEVEN OP DIVERSE MOMENTEN; EEN BIERTJE MET VRIENDEN, BUSINESS LUNCH, ESPRESSO MET HUISGEMAAKTE CHEESECAKE TIJDENS HET SHOPPEN OF EEN AVONDJE DINER VOOR 2.


PK for KIDS!

We love our little piranha’s! Ook de kids voelen zich helemaal bij ons thuis. Naast een stoer kindermenu hebben we ook een kleine kidsbios waar heerlijk gechilled kan worden zodat papa en mama lekker kunnen relaxen met een drankje.

 

LOCATIE PK


Contact & Openingstijden


PK – BAR & KITCHEN

Oudegracht 101-103
3511 AE Utrecht

030-231 11 26
contact@pkutrecht.nl

VOLG ONS

Volg PK op Facebook

 

OPENINGSTIJDEN

BAR/RESTAURANT
ZON-MA vanaf 11.00 uur
DIN-VRIJ vanaf 10.00 uur           
ZAT vanaf 10.00 uur 

KEUKEN
ZON-DON tot 21.30 uur
VRIJ-ZAT tot 22.30 uur

PK Utrecht

PK – Bar & Kitchen Utrecht

Oudegracht 101-103
3511 AE Utrecht

030 – 231 11 26
info@pkutrecht.nl

 

PK Bilthoven

PK – Bar & Kitchen

Julianalaan 10
3722 GP  Bilthoven

030 – 210 27 07
info@pkbilthoven.nl

 


TAFEL RESERVEREN