WELKOM BIJ PK UTRECHT!

 

Dé hotspot langs de Oudegracht in Utrecht! Kom gezellig langs voor een lunch, borrel of heerlijk diner! Zeker zijn van je plekje? Reserveer dan direct!

PK BAR & KITCHEN UTRECHT

Langs de Oudegracht opende augustus 2016 PK Bar & Kitchen Utrecht. Dit restaurant & grand café is nog net wat groter en stadser dan het zusje in Bilthoven. Met twee verdiepingen is er ruimte en keuze genoeg voor een cappuccino, lunch, vergaderruimte, diner of borrel. PK Utrecht, het grand café van NU!  

PK is 7 dagen per week geopend

Ons restaurant en grand café is gevestigd in het voormalige pand van King Arthur, midden in het bruisende centrum van Utrecht! Je kunt bij ons 7 dagen per week terecht voor een heerlijke lunch, een diner of een borrel. BAR/RESTAURANT: ZON-MA vanaf 11.00 uur | DIN-VRIJ vanaf 10.00 uur | ZAT vanaf 10.00 uur KEUKEN: ZON-DON tot 21.30 uur | VRIJ-ZAT tot 22.30 uur  

Ideaal voor groepen

PK Bar & Kitchen is een ideale locatie voor groepen. Of het nu gaat om een groepsdiner of een groot feest, wij kunnen een compleet arrangement voor je samenstellen met hapjes en drankjes. Of je nu komt lunchen, dineren of borrelen: je kunt altijd rekenen op pure & verse ingrediënten. Bij ons geen ingewikkelde recepturen, maar wat we doen, doen we goed. Daar kun je op rekenen!  

Coronavirus

Heb je vragen over de maatregelen die wij hebben genomen vanwege het coronavirus? Check het op onze speciale pagina op de website. 


PK – BAR & KITCHEN UTRECHT IS EEN HEERLIJKE PLEK OM TE VERTOEVEN OP DIVERSE MOMENTEN; EEN BIERTJE MET VRIENDEN, BUSINESS LUNCH, ESPRESSO MET HUISGEMAAKTE CHEESECAKE TIJDENS HET SHOPPEN OF EEN AVONDJE DINER VOOR 2.


LOCATIE PK UTRECHT


Contact & Openingstijden


PK – BAR & KITCHEN

Oudegracht 101-103
3511 AE Utrecht

+31302311126
info@pkutrecht.nl

LET OP! Bij PK Utrecht kun je uitsluitend betalen met PIN of creditcard. 

VOLG ONS
Volg PK op FacebookVolg PK op Instagram

OPENINGSTIJDEN

BAR/RESTAURANT
ZON-MA vanaf 11.00 uur
DIN-VRIJ vanaf 10.00 uur           
ZAT vanaf 10.00 uur 

KEUKEN
ZON-DON tot 21.30 uur
VRIJ-ZAT tot 22.30 uur


TAFEL RESERVERENDeze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken.