Groepen


Een groepsLUNCH of DINER


Organiseer jij het personeelsuitje of wil je je verjaardag diner relaxed buiten de deur vieren? Wil je een groepsdiner of lunch organiseren of reserveren in de buurt van Utrecht? PK – Bar & Kitchen is the perfect place. Bij ons kun je eten of borrelen met een kleinere of een grotere groep tot wel 40 personen.


EEN PERFECT VERZORGD GROEPSDINER


Wil jij uit eten met een kleine of juist met een hele grote groep? Ben jij aan de beurt voor het organiseren van een afdelingsuitje of wil je je verjaardag relaxed buiten de deur vieren? PK bar & kitchen in Utrecht is de ideale locatie voor een sfeervol groepsdiner. Wij zullen ervoor zorgen dat de gasten niets tekort komen en kunnen naar wens een arrangement op maat samenstellen.

 

OOK VOOR EEN LUNCH OF BORREL MET EEN GROEP

Je kunt bij ons niet alleen uitgebreid eten met een groep, maar ook lunchen of borrelen behoort tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook aan een huwelijks- of jubileumlunch of borrel. Of een verjaardagsdiner! Wat je ook maar wenst, vrijwel alles is mogelijk, alles is bespreekbaar.

 

GEEF JE WENSEN DOOR

Stuur een email naar info@pkutrecht.nl of bel met +31302498722. We maken graag een maatwerk voorstel geheel aansluitend aan je wensen.

Helaas bieden wij geen mogelijkheid voor groepsreserveringen voor borrels vanaf 17:00 uur op donderdag en vrijdag. Op zaterdag zijn groepsreserveringen voor borrels de hele dag niet beschikbaar. 

Wij beschikken over een verdieping die geheel te reserveren is voor een (bedrijfs)borrel. We beschikken niet over een geheel afgesloten ruimte. 

 


VOOR WELKE GELEGENHEDEN?


groepsdiner of -lunch

(Bedrijfs)borrel aan de bar

Huwelijks- of jubileumlunch, borrel of feest

Verjaardagslunch, diner of borrel

Zakelijke vergadering, presentatie of demonstratie

Personeelsuitje, Borrel of Feest