Groepen


Een groepsdiner of lunch


Organiseer jij het personeelsuitje of wil je je verjaardagsdiner relaxed buiten de deur vieren? Wil je een groepsdiner of lunch organiseren of reserveren in de buurt van Utrecht? PK – Bar & Kitchen is the perfect place. Bij ons kun je eten of borrelen met een kleinere of een grotere groep tot wel 220 personen.


EEN PERFECT VERZORGD GROEPSDINER


Wil jij uit eten met een kleine of juist met een hele grote groep? Ben jij aan de beurt voor het organiseren van een afdelingsuitje of wil je je verjaardag relaxed buiten de deur vieren? PK bar & kitchen in Utrecht is de ideale locatie voor een sfeervol groepsdiner. Wij zullen ervoor zorgen dat de gasten niets tekort komen en kunnen naar wens een arrangement op maat samenstellen.

 

OOK VOOR EEN LUNCH OF BORREL MET EEN GROEP

Je kunt bij ons niet alleen uitgebreid eten met een groep, maar ook lunchen of borrelen behoort tot de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld ook aan een huwelijks- of jubileumlunch, borrel of een feest. Of een lunch voor je verjaardag in plaats van een diner! Wat je ook maar wenst, vrijwel alles is mogelijk, alles is bespreekbaar. En neem gerust de kinderen mee, we hebben een speciale menukaart voor ze en een kinderkamer!

 

GEEF JE WENSEN DOOR

Stuur een email naar contact@pkutrecht.nl of bel met +31302311126. We maken graag een maatwerk voorstel geheel aansluitend aan je wensen.

 


VOOR WELKE GELEGENHEDEN?


(Besloten) groepsdiner of -lunch

(Bedrijfs)borrel aan de bar

Huwelijks- of jubileumlunch, borrel of feest

Verjaardagslunch, diner of borrel

Zakelijke vergadering, presentatie of demonstratie

Personeelsuitje, Borrel of Feest

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken.