Decembermenu voor groepen


Het menu


39,95pp

Voorgerecht

Warm gerookte zalm filet
rillettes van makreel en garnalen | citrus vinaigrette | focaccia
of
Taartje van couscous (V)
rode biet | appel | rozijnen | kaaskrokant | amandel | briochebrood met appel-perenstroop

Soep

Bouillon van gevogelte (+5,00)
groene kruiden | kerrie room

Hoofdgerecht

Duo van huisgemaakte lamssaucijs en medaillon van hert
winterse groenten | jus van rode port
of
Bospaddenstoelen risotto (V)
truffel | gepofte kerstomaatjes | tijm-zeezout krokant

Nagerecht

Parade van diverse zoete lekkernijen

Openingstijden feestdagen:

24 december: open tot 18.00u 
25 december (1e Kerstdag): gesloten
26 december (2e Kerstdag): open vanaf 12.00 uur
31 december (Oudjaarsdag): open van 12.00 – 17.00 uur
1 januari 2020 (Nieuwjaarsdag): gesloten