KING ARTHUR WORDT PK BAR & KITCHEN!


PK Bar & Kitchen


Persbericht 14 juli 2016

De deuren van het oude King Arthur zijn weer open met een compleet nieuw interieur en een nieuw concept: PK bar & kitchen Utrecht. PK staat voor stadse gastvrijheid in een Grand cafe van NU! Een heerlijke plek voor any moment; cappuccino met vriendinnen, lunchen met de kids, zakelijk of groepsdiner, of biertje met vrienden. Graag tot snel!

Klik hier om naar de site van PK bar & kitchen Utrecht te gaan.
Like dan onze Facebookpagina en je blijft op de hoogte.

 

Geschiedenis van het oude King Arthur Utrecht pand
Sinds eind augustus zijn we weer open in een compleet nieuw concept: PK bar & kitchen. Voor meer informatie kijk op: www.pkutrecht.nl of volg onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/pkutrecht/

PK bar & kitchen, stads Grand cafe in het centrum van Utrecht aan de Oudegracht
Dagelijks kon je bij King Arthur terecht voor een (laat) ontbijt, lunch, of diner. Dit geldt ook voor PK bar & kitchen! Naast deze momenten ben je ook voor alleen een drankje zeer welkom. Zo blijft ons pand langs de Oudegracht al ruim 35 jaar een begrip in Utrecht.

Bioscoop, winkelen, zakenlunch, à la carte restaurant en stappen
Van ‘open tot sluit’ wisselen de mensen en de sfeer, maar altijd is het gezellig druk en ontspannen. ’s Ochtends is het een relaxed koffiepunt, waarna al snel de lunch op gang komt. Van toeristen met een warme maaltijd, winkelend publiek dat even pauzeert tot een informele zakenlunch. Daarna is het weer thee, koffie en natuurlijk een borrel. Zo rond de klok van vijf begint de avond in ons a la restaurant. Vervolgens komen de bioscoopbezoekers, borrelaars en stappers langzaam binnendruppelen.

PK bar & kitchen als uitvalsbasis voor uitgaan
Door de gunstige ligging in hartje Utrecht is PK bar & kitchen, evenals King Arthur altijd was, een prima uitvalsbasis voor diverse activiteiten. Parkeergarages en Utrecht CS zijn dichtbij, en het Beatrixtheater (musicals) ligt op loopafstand net als Vredenburg (muziekcentrum) en verschillende bioscopen. De opstapplaats voor de rondvaartboten is op 100 meter afstand. Voor een borrel met een groep vrienden of collega’s zijn wij een uitstekende plek. Tevens zijn we ook kindvriendelijk.

Terras
Voor de deur hebben wij een groot terras waar je heerlijk kunt kijken naar alle voorbijgangers langs de Oudegracht.

Vergaderzaal
Zoals er vroeger druk vergadert werd bij King Arthur op de 1e verdieping heeft PK bar & kitchen na de verbouwing een comfortabele vergaderruimte op de 2e verdieping. Alle audio-visuele apparatuur is aanwezig zoals een beamer, microfoon en flip-over. Tezamen met ons gezellig grand cafe beneden maakt dit de perfecte combi van zakelijk vergaderen en afsluiten met ontspanning in de vorm van een hapjes, drankje, lunch of diner.