Restaurant Utrecht


Een bijzonder restaurant in Utrecht


Romantisch uit eten met je partner, een wijntje met vriendinnen, een lunch met een zakenpartner of heerlijke tosti’s met je kids: het is allemaal mogelijk bij PK bar & kitchen. Een leuk en sfeervol restaurant, midden in Utrecht aan de Oudegracht!

7 dagen per week open

Of je nu op zondag in ons restaurant wilt genieten van een heerlijke lunch of op zaterdagavond van een diner: PK bar & kitchen is 7 dagen per week geopend. En vergeet ook vooral niet om je kinderen mee te nemen. Wij hebben een speciale menukaart waaruit ze een keuze kunnen maken en ze kunnen heerlijk spelen in de kinderkamer.

Culinair genieten in ons restaurant

Of wij het beste restaurant in Utrecht zijn? Dat laten we je graag zelf ontdekken. We hebben een uitgebreide avondkaart met een grote keuze uit verse vlees, vis en vegetarische gerechten. Gerechten met echte, pure smaken die dagelijks worden bereid met de beste, verse ingrediënten. Natuurlijk kunnen we daarbij ook rekening houden met allergieën.

Een heerlijke lunch

Ben je op zoek naar een leuk restaurant voor een lunch? Ook daarvoor ben je bij PK bar & kitchen aan het juiste adres. Op onze lunchkaart staan diverse soepen, salades, broodjes en warme gerechten. Onze patissier maakt bovendien dagelijks het allerlekkerste gebak zoals cheesecake en carrot cake. Dus neem gerust een cappuccino met wat lekkers!

Borrels & bites

Heb je zin in een lekker speciaalbiertje of een cocktail met wat lekkere hapjes? PK bar & kitchen is de ideale plek voor een gezellige borrel. En met drie verschillende barren kun je hier zeker goed een drankje doen.

Reserveren?

Wil je een plekje reserveren in ons restaurant in Utrecht? Je kunt eenvoudig online reserveren of telefonisch contact opnemen via +31302311126. Geef gerust je eventuele speciale wensen door, dan houden wij daar rekening mee.