Vergaderen & workshops


Vergaderen in hartje Utrecht (vergaderruimte is niet meer beschikbaar)


Op zoek naar een inspirerende ruimte in Utrecht voor een vergadering, presentatie, workshop of demonstratie? Wil je daarnaast je collega’s verrassen met een unieke ervaring? Kom vergaderen bij PK bar & kitchen, dé bijzondere hotspot van dit moment op de Oudegracht in Utrecht. De 2e verdieping is volledig ingericht als vergaderruimte, waarbij alle benodigdheden om effectief te kunnen vergaderen aanwezig zijn.

Uiteraard bieden wij complete arrangementen aan, maar je kunt er ook voor kiezen om een op maat gemaakt voorstel te ontvangen. Laat al je zintuigen prikkelen met een bijzonder vergaderarrangement bij PK Utrecht. Geniet van een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een mooi diner, waarbij genieten en vergaderen voorop staan.

Liever na de vergadering in ons mooie café een borrel of diner doen? Uiteraard geen probleem. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of download onze vergaderbrochure hieronder!


EEN COMPLEET VERGADERARRANGEMENT (niet beschikbaar)


Natuurlijk kan de meeting in onze vergaderruimte aangevuld worden met diverse vergaderarrangementen of een lunch en vormt het de perfecte combi met een gezellige afsluitende borrel of diner in ons grand café beneden. Ook is het mogelijk om in de vergaderruimte zelf wat te lunchen of dineren, net hoe het jou uitkomt.Ook een borrel behoort tot de mogelijkheden, met de nodige bites. Vergaderen & borrelen!

 

Andere vergader opties in Utrecht?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij onze vergaderlocatie in Utrecht? We kunnen naar wens een compleet arrangement op maat samenstellen met de nodige hapjes en drankjes. Bezoek dan onze buren op Oudaen.nl/vergaderen